fbpx

Hej!

Mitt namn är Rickard och jag är VD för Husbilar i Pukavik. Jag tänkte berätta lite om företaget för dig.

Vi startade vår företag 1987 och på den tiden hette vi  Nilssons bil i Pukavik AB. Efter flera framgångsrika år började vi även sälja husbilar parallellt med bilar och fastighetsverksamhet. Sedan 2004 har vi inriktat oss på att enbart sälja husbilar samt förvaltning av fastigheter.

Vi tar fram den husbil du efterfrågar

Vi jobbar idag med import av fabriksnya husbilar och har ett stort kontaktnätverk nere i Europa vilket gör att du som kund både kan få det du efterfrågar och samtidigt till ett bra pris.

Många av våra kunder, både i närområdet och från fjärran uppåt brukar komma över på en kopp kaffe och ibland kan det bli rätt så djupa diskussioner om senaste resan samt olika sevärdheter. Det tycker vi om.

I samtliga våra husbilar ingår garanti och vi har starkt samarbete med verkstäder lokalt och i andra delar av Sverige som är specialister på husbilar.

Service

Alla husbilar behöver underhåll och ses över. Vi erbjuder tillsammans med vårt nationella kontaktnät serviceverkstäder över hela landet. Detta betyder att du som kund kan lämna in din husbil för underhållsservice på en lokalare verkstad och är inte bunden att vända dig till oss i Blekinge om du inte önskar.

Verkstad

Vi har egen verkstadslösning som innebär att vi kan ta hand om ändringar eller problem som uppstår. Vi har även möjlighet att bistå dig med montage av tillbehör som du önskar få montage på senare. Du är med andra ord välkommen hos oss efter köpet också. Flera av våra kunder är till och med inne på sitt tredje husbilsbyte när de kommer till oss nu. Vi tror det beror på att de är nöjda.

Garanti

Vi erbjuder nybilsgaranti på de husbilar som vi säljer som är nya. Du har fulla rikstäckande garantier. Skulle det uppstå något problem så hjälper vi dig vidare till att finna auktoriserad verkstad i närheten av där du bor. Om du inte önskar lämna in husbilen hos oss.