Måndag-Torsdag 10.00-17.00
Fredag 10.00-16.00
Lördag Sommarstängt
Söndag Sommarstängt

Öppettider

Vardagar: 10-17
Lördagar: 10-14


Välkommen!
 

 

Om Husbilar i Pukavik AB

Företaget startades 1987 och hette då Nilssons bil i Pukavik AB. Efter flera framgångsrika år började vi även sälja husbilar parallellt med bilar och fastighetsverksamhet. Sedan 2004 har vi inriktat oss på att enbart sälja husbilar samt förvaltning av fastigheter. Företagets VD heter Rickard Nilsson och äger 100 % av företaget.

 

om husbilar i Pukavik

Vi tar fram den husbil du efterfrågar

Företaget jobbar idag med import av fabriksnya husbilar och har ett stort kontaktnätverk nere i Europa vilket gör att du som kund både kan få det du efterfrågar och samtidigt till ett bra pris. I samtliga våra husbilar ingår garanti och vi har starkt samarbete med verkstäder lokalt och i andra delar av Sverige som är specialister på husbilar.

om husbilar i pukavikom husbilar i Pukavik

Service - verkstad  -garanti

Vi vet att du som kund även vill ha service verkstad och garantier som fungerar. Därför kan vi erbjuda rikstäckande service, verkstad och garanti. Det betyder att du inte är bunden att serva din husbil hos oss utan kan vända dig till en lokal auktoriserad verkstad.

Service

Alla husbilar behöver underhåll och ses över. Vi erbjuder tillsammans med vårt nationella kontaktnät serviceverkstäder över hela landet. Detta betyder att du som kund kan lämna in din husbil för underhållsservice på en lokalare verkstad och är inte bunden att vända dig till oss i Blekinge om du inte önskar.

Verkstad

Vi har egen verkstadslösning som innebär att vi kan ta hand om ändringar eller problem som uppstår. Vi har även möjlighet att bistå dig med montage av tillbehör som du önskar få montage på senare. Du är med andra ord välkommen hos oss efter köpet också. Flera av våra kunder är till och med inne på sitt tredje husbilsbyte när de kommer till oss nu. Vi tror det beror på att de är nöjda.

Garanti

Vi erbjuder nybils garanti på de husbilar som vi säljer som är nya. Du har fulla rikstäckande garantier. Skulle det uppstå något problem som hjälper vi dig vidare till att finna auktoriserad verkstad av närheten av där du bor. Om du inte önskar lämna in husbilen hos oss.  

Husbilar i Pukavik AB

 BESÖKSADRESS
375 91 Mörrum

Tel: 0454-52251
E-post: info@husbilarpukavik.se

Vill du skicka ett meddelande?
 

 

Hem
Husbilar till salu
Finansiering av husbil
Uthyrning av husbil
Om företaget
 

 

Skötselråd för din husbils batteri
Hur du vinterförvarar husbilen