Måndag-Torsdag 10.00-17.00
Fredag 10.00-16.00
Lördag Sommarstängt
Söndag Sommarstängt

Öppettider

Vardagar: 10-17
Lördagar: 10-14


Välkommen!
 

 

Husbilssemesterns bästa appar

Vi på Husbilar i Pukavik vill att du ska ha det bra på din husbilssemester. Därför har vi sammanställt några av de bästa apparna för mobiler och surfplattor så att du kan få det trevligt i sommar.

 

husbilssemesterns appar - tripadvisor

TripAdvisor

Planera och upplev den perfekta resan. TripAdvisor gör det enkelt att hitta billiga biljetter, de bästa hotellen, bra restaurangerna och roliga saker att göra var du än befinner dig, tack vare över 100 miljoner omdömen och åsikter från resenärer.

 

Länk till nerladdning av TripAdvisor

husbilssemesterns appar - yelp

Yelp

Letar du efter en pizzeria som är öppen just nu? En pub som ligger nära dig? En bensinstation innan tanken blir tom? Yelp för Android är här för att hjälpa dig. Använd oss för att hitta ställen där du kan äta, shoppa, dricka, slappa och leka, genom att läsa recensioner från ett aktivt community av lokala trendsättare och kritiker..

 

Länk till nerladdning av Yelp

husbilssemesterns appar - Google maps

Google Maps

Ladda ner den senaste versionen av Google Maps så behöver du aldrig en papperskarta igen. Oavsett om du behöver en vägbeskrivning till din destination, ställen i närheten där du kan få en bit mat, eller bara behöver veta var du är, kan Google Maps hjälpa till.

 

Länk till nerladdning av Google maps

husbilssemesterns appar - airbnb

Airbnb

Låsa upp dörrarna till inspirerande och unika boende runt om i världen med Airbnb-appen! Airbnb är en pålitlig social marknadsplats för folk att annonsera, pptäcka och boka unikt boende runt om i världen - på nätet eller från en mobiltelefon. Vare sig det är en lägenhet för en natt, en borg i en vecka, eller en villa i en månad.

 

Länk till nerladdning av Airbnb

husbilssemesterns appar - Booking

Booking

Packa väskorna och gör dig redo för sommaren. De har 310 000 boenden i 180 länder som du kan välja mellan. Börja planera för din sommarsemester nu genom att installera Booking.coms gratisapp..

 

Länk till nerladdning av Booking

husbilssemesterns appar - promillekoll

Promillekoll

Appen hjälper dig att hålla dig under 0,6 promille.Varför just 0,6? För att det välbefinnande som alkohol ger faktiskt minskar när man överstiger den nivån. Då minskar hjärnans förmåga att ta upp de belöningsämnen som alkoholen frisätter.

 

Länk till nerladdning av Promillekoll

husbilssemesterns appar - badkartan

Badkartan

Badkartan.se ger dig möjlighet att hitta de närmaste badplatserna eller söka baserat på orts- eller platsnamn. Du kan även läsa vad andra användare satt för betyg och vad de skrivit om badplatsen. Självklart kan du också se bilder på badplatsen i de fall det finns några samt se en karta över badplatsen i en inbäddad version av Google Maps.

 

Länk till nerladdning av Badkartan

 

Husbilar i Pukavik 3016-04-28

 

Articles related to Husbilssemesterns bästa appar