Måndag-Torsdag 10.00-17.00
Fredag 10.00-16.00
Lördag Sommarstängt
Söndag Sommarstängt

Öppettider

Vardagar: 10-17
Lördagar: 10-14


Välkommen!
 

 

Husbilsnyheter

Vi ställer ut på Kista Mässan 15-18 Februari

Vi kommer att visa totalt 8 husbilar, 4 st Pössl 3 st La Strada och en Clever,

det blir även sverigepremiär på La Strada Avanti H 5,99m med nedfällbar säng från taket samt toa längst bak.

  Husbilar Pukavik
 feb 7, 2018

Vi börjar det nya året med att hålla öppet trettonhelgen, välkommen in på kaffe och wienerbröd.

Öpppet:
6:e Januari 10:00-14:00
7:e Januari 10:00-14:00

  Husbilar Pukavik
 dec 24, 2017
husbilar och husbilsmÀssan 2017

Invig husbilssäsongen genom att besöka Kistamässan den 16 - 19 /2. Då går den årliga husbilsmässan Caravan Stockholm 2017. Besök husbilsmässan och titta och njut av husbilar och låt dig inspireras. Du finner oss i monter A:20.

  Husbilar Pukavik
 jan 7, 2017
husbil Pössl 2WIN Plus

Pössl 2WIN Plus är en husbil som kommer att uppfylla dina förväntningar. Så för dig som lägger stor vikt vid hög kvalitet vad det gäller både fordon, interiör, design och komfort, då är detta rätta husbilen för dig.

  Husbilar Pukavik
 dec 7, 2016
Husbilen Pössl Roadstar Revolution

Trenden är tydlig. Fler och fler familjer väljer att titta närmare på Pössl Roadstar Revolution. Bra med utrymme i denna sex meter långa husbil. Så vill du åka på ett härligt äventyr tillsammans med din familj så ska du titta närmare på denna plåtis.

  Husbilar Pukavik
 jun 1, 2016
HusbilsmÀssan i Kista 18 -21 2016

Nu är det dags att inviga campingsäsongen genom att besöka husbilsmässan mellan 18 - 21 Februari.  Du finner allt som berör husbilar. Allt från leverantörer och återförsäljare och massor av produkter samt nyheter.

  Husbilar i Pukavik
 jan 27, 2016
Husbil Pössl 2WIN Plus

Här finner du en Pössl 2WIN Plus  som enbart kommer erbjudas i begränsad upplaga.  I denna husbilen finner du allt från snygg inredning och härlig komfort. Du finner en husbil som har maximalt med lagringsutrymme.

  Husbilar i Pukavik
 jan 10, 2016

För er husbilsentusiaster som planerar eller överväger en resa i Europa när vädret blir lite varmare kommer här lite tips, råd och annat att tänka på innan ni åker.

  Husbilar Pukavik
 nov 22, 2015

tips nÀr du ska köpa husbil

När du planerar att köpa husbil så finns det ett antal frågeställningar du bör belysa. En husbil är både ett fordon och bostad på samma gång och vad för typ av bostad man behöver varierar ju från fall till fall. Vi hjälper dagligen många kunder hos oss på Husbilar i Pukavik och för att göra det ännu tydligare så ska vi försöka komma med några tips på vägen.

  Husbilar i Pukavik
 nov 2, 2015

Vinterförvaring av din husbil

En husbil behöver vinterförvaras på rätt sätt. Det handlar om allt från hur du tar hand om batteriet till att man inte låter husbilen lagra några vätskor som kan frysa sönder ledningarna. Genom att hantera förvaringen rätt så får du en husbil som håller och som du kan lita på.

  Husbilar Pukavik
 okt 22, 2015

Att rengöra din dricksvattentank är viktigt om du ska ut och semestra med husbilen. Processen är inte svår att utföra men se till att inte vänta till sista minuten då förberedelserna är något tidskrävande. I följande artikel används DK-Dox för att desinfecera ditt vatten.

  Husbilar Pukavik
 okt 1, 2015

Ännu en gång kan vi erbjuda något av de största bildgallerierna över de flesta husbilsmodellerna för 2016 som erbjuds på marknaden. Vi har sammanställt dem efter märke och modell. Vi hoppas att du ska kunna njuta av det senaste från marknaden.

  Husbilar i Pukavik
 sep 30, 2015
uthyrning av husbilar

Eftersom efterfrågan varit stor på att få hyra husbil så fortsätter vi med succépaketet. Ännu är inte sommaren slut och här nere i södra Sverige finns fullt mat och dryck och härliga platser att uppleva.

  Husbilar Pukavik
 aug 18, 2015
Bytte till husbilen frÄn husvagn

Familjen Ahlström hade nyttjat husvagn i många år och kände nu att det var dags att gå vidare och när södra Europa hägrar så tänkte de att vad kunde vara bättre än en husbil och en Pössl 2WIN.

  Husbilar Pukavik
 aug 1, 2015

Clever husbilar

Clever husbilar är ett ungt fabrikat som har sitt säte i Ungern.  För att inte funnit längre på marknaden än tre år så har de redan lanserat över 600 bilar. Vilket talar för att det finns en efterfrågan.

  Husbilar Pukavik
 jul 15, 2015

Sommaren är här och för Sveriges artistelit innebär det sommarturnéer över hela landet. Vad kan då vara ett bättre val när man vill vara mobil och samtidigt både vill kunna transportera sig skönt och bo bra. Svaret är enkelt en husbil.

 
 maj 27, 2015

Vi fortsätter med förra årets succé. En härlig paketlösning där du hyr husbil mellan torsdag - söndag. Res från Stockholm till Kallinge flygplats, där vi möter upp och lämnar över utrustad husbil redo med både kall kyl och nybäddade sängar. All utrustning som du behöver finns i bilen.

 
 jan 10, 2015

Ska man ut på semester med sin husbil vill man inte behöva oroa sig för att dricksvattnet inte är rent. Därför är det tillrådligt att i god tid innan göra en så kallad grunddesinfecering av tanken.

  Husbilar Pukavik
 aug 7, 2014

Som husbilsägare vet du säkert hur viktig uppvärmningen av ditt fordon är. Men alla är inte lika bekanta med fördelarna och nackdelarna med olika drivmedel för värmaren. Idag kollar vi på och jämför gas- och dieseldriven uppvärmning.

  Husbilar Pukavik
 aug 5, 2014

I takt med att den mobila bredbandsmarknaden expanderar så skapas samtidigt fler möjligheter för oss att surfa på Internet oberoende av plats. För dig som planerar att semestra med din husbil så finns det bra möjligheter till både surfning och att titta på streamad film. Frågan är sedan vad behöver du?

  Husbilar i Pukavik AB
 jun 15, 2014

Om du planerar att resa ut i Europa i sommar med din husbil så var uppmärksam på att regelverket för vad som gäller för hur din husbil kategoriseras i respektive lands regelverk. En husbil som klassas som personbil i Sverige kan i annat land klassas som lastbil.

  Husbilar i Pukavik
 jun 5, 2014

Som husbilsägare vet du hur viktig gasolen är som drivmedel för värme och köksmaskiner. Det är förutom dess praktiskhet också väldigt säkert om du sköter det på rätt sätt. I denna artikel får du reda på allt du behöver veta om gasol från ett husbilsperspektiv.

  Husbilar Pukavik
 apr 1, 2014

Funderar du på att hyra en husbil och ge dig ut på de svenska vägarna i sommar? I denna artikeln får du lite information, råd och tips som kan ge dig en trevligare resa.

  Husbilar Pukavik
 mar 5, 2014